WORKSHOPS

--- Of je accepteert hoe het nu is, of je neemt de verantwoordelijkheid het te veranderen. ---


Vanuit OP EN TOP communicatie bied ik diverse (incompany) trainingen/workshops aan. Staat de workshop die je zoekt er niet tussen? Voel je vrij mij te mailen waar je naar op zoek bent en dan kijken ik of ik deze workshop voor je op kan zetten, of dat ik iemand in mijn netwerk heb die deze workshop kan verzorgen. De workshops variëren van een dagdeel, tot diverse dagdelen verspreid over het jaar. Het gebruik van een trainingsacteur behoort tot de mogelijkheden. De basis van de workshop staat, van waaruit de op maat workshop opgebouwd zal worden op basis van de hulpvraag.


Mediatraining

Waar let je op bij de media te woord staan? hoe bereid je je goed voor en hoe zorg je ervoor dat  je ook tijdens crisis gecontroleerd weet wat je moet doen.

Op aanvraag

Onderlinge feedback

Hoewel de meeste mensen weten dat onderlinge feedback geven het team alleen maar beter maakt, vinden velen het toch erg lastig. Want hoe geef je goede opbouwende feedback zonder je relatie met je collega in het geding te brengen. En hoe reageer je op feedback die je krijgt. In deze workshop gaan we oefenen met echte casussen. Met trainingsacteur!

Op aanvraag

Social media

Ontdek welke social media het meest relevant zijn voor jouw organisatie en hoe je deze het beste in kunt zetten. Aan het einde van de workshop heb je een social media strategie met content kalender en content matrix.

Op aanvraag en op inschrijving
(hou website in de gaten voor eerstvolgende mogelijkheid)

Storytelling

Wat is de kracht van storytelling en hoe gebruik je die in je organisatie? Hoe wordt een goed verhaal opgebouwd? Waar bevinden de in jouw organisatie de verhalen? Een hands-on workshop.

Op aanvraag en op inschrijving
(hou website in de gaten voor eerstvolgende mogelijkheid)