DAGVOORZITTER

--- De hele kunst van spreken is begrepen te worden ---


Ik ben zeer communicatief, kan in enkele zinnen de kern van een uitgebreid verhaal vatten en weet bij lastige bijeenkomsten de sfeer erin te houden. Deze skills komen goed samen in de rol van dagvoorzitter van een grote bijeenkomst of conferentie, maar zeker ook als moderator van bijvoorbeeld een lastige participatie bijeenkomst. Ik vind het belangrijk dat de dag zo goed mogelijk verloopt, daarom zit bij een dagvoorzitterschap of een modereer opdracht standaard een voorbereidend gesprek. In dit gesprek kijk ik mee naar wat het doel is van de bijeenkomst en in hoeverre het voorgestelde programma dit doel optimaal dient.


Hier kan je aan denken

  • Dagvoorzitter in de vorm van ceremoniemeester. Welkom heten, mensen door programma begeleiden, sprekers aankondigen.
  • Dagvoorzitter met inhoudelijke rol. Naast de rol van ceremoniemeester ook interviewen van mensen op het podium en/of samenvatten van de overall boodschap
  • Moderator bijeenkomst waar diverse belangen aanwezig zijn en een discussie of ontevreden mensen een mogelijkheid zijn. Dit kan zowel online als offline.
  • Modereren inclusief hulp bij opzetten online bijeenkomst waar deelnemers moeten participeren.

Interesse?

Wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Leg je situatie aan mij voor en ik zal z.s.m. kijken of ik de juiste persoon voor jullie ben.