ADVIES

--- Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vragen. ---


Het is mijn kracht om binnen no-time te zien waar de behoefte ligt. Hier kom ik achter door veel vragen te stellen en zo de vraag van de opdrachtgever glashelder te krijgen. Regelmatig blijkt de behoefte anders te zijn dan de oorspronkelijke vraag, waardoor enkel de intake al winst oplevert. 


Ik bied verschillende manieren van advies aan.

Ben je lekker bezig, maar heb je het gevoel dat je steeds op dezelfde problemen stuit? Dan kan je een frisse blik gebruiken. In 1 sessie helderheid in waar het vastloopt en belangrijker, hoe dit patroon te doorbreken.

Zoek je voor langere tijd iemand vanwege een groter project, een team dat in haar kracht gezet moet worden of het invullen van een tijdelijk gat in je team? Bekijk wat ik voor je kan betekenen als interim communicatie manager.

Direct advies nodig in een crisis situatie? Behoefte aan mediatraining of advies op het gebied van woordvoering? Moet er een persconferentie geregeld worden? Ik ben er voor je!

Besef je dat je team het goud van de organisatie is? Vraag je je weleens af hoe je ze nog beter in hun kracht kan zetten? Met 1-op-1 coaching help ik je middels positieve communicatie je team te geven wat ze nodig hebben.


Heb je een andere adviesvraag, of vraag je je af welke manier van advies het beste bij jou past?